Trænere

Vores dygtige trænere!

Ida Vendelø Jørgensen

Ida Vendelø Jørgensen

Instruktør på Motionsboksning

Halløj derude! Mit navn er Ida (26 år) og jeg er jeres instruktør på motionsbokseholdet. Når jeg ikke er det, studerer jeg på den humanistiske og samfundsvidenskabelige idrætskandidat og dyrker selv motionsboksning.

Jeg har været interesseret i kampsport siden jeg var 12 år, hvor jeg i mange år dyrkede og konkurrede som karateudøver. Jeg synes kampsport er den fedeste træningsform der findes og jeg glæder mig til at vise dig det.

Rikke Bachmann

Rikke Bachmann

Instruktør på CrossGymLøb

Jeg er årgang 1970, er en erfaren løber og har løbet et utal af motionsløb herunder marathons. Jeg er DAF og DGI certificeret løbetræner med speciale i nyløbere og 5-10 km distancen.

Desuden har jeg arbejdet som personlig træner de sidste to år, ligesom jeg er uddannet styrkekonsulent, eksamineret life coach og vejleder i positiv psykologi.

Giorgia Monteleone

Giorgia Monteleone

Instruktør på Yoga

Hej – jeg hedder Giorgia. Jeg er 34 år og kommer fra Italien, og mit danske er ikke så godt endnu, så derfor underviser jeg på engelsk.

Jeg har praktiseret yoga i næsten 4 år, og sidste år besluttede jeg at gå dybere i min praksis både fysisk og mentalt. Jeg fik mit 200 timer certifikat i Indien, Rishikesh, hvor jeg indså, hvordan yoga er en dyb sti, som jeg vil fortsætte med at udforske og forstå…men mest af alt at dele med andre mennesker.

Ashtanga Yoga er et dynamisk yogasystem, der synkroniserer åndedræt med en serie stillinger – asanas – og giver øget fleksibilitet, styrke, udholdenhed, balance, åndedrætskontrol og afspænding. Udøvelsen af ​​asanas begynder med gentagelse af Surya Namaskar (Sol-hilsen) A og Surya Namaskar B efterfulgt af en stående og en siddende sekvens.

Ashtanga Yoga lægger vægt på følelsesmæssig, mental fleksibilitet og styrke. Asanas påvirker ikke kun vores muskler, men også vores følelser og muliggør renselse.