Sportsklubben 2000 bliver en del af SAGA

18. januar 2021
Af Karina Jacobsgaard

Sportsklubben 2000 startede i februar 2020, og har siden været svært udfordret af COVID-19. Det har været rigtig træls, og vi er først nu her medio april 2021 ved at komme op i gear igen.

Men det er ikke kun træls, og kort før jul landede vi en aftale med den gamle og veletablerede Frederiksberg-klub SAGA, og i løbet af foråret 2021 vil aktiviteterne og medlemmerne i Sportsklubben 2000 optages i SAGA.

Det kommer ikke til at påvirke vores eksisterende medlemmer – de skal på et tidspunkt flytte deres medlemskab fra det ene system til det andet – men der vil ikke blive den store forskel i forhold til fleksibilitet og tilgængelighed. Aktiviteterne er stadig Yoga, MotionsBoksning og CrossGymLøb, og instruktørerne vil være de samme – Rikke, Ida, Eldar, Katrine og Giorgia. Fordelen er, at man også vil kunne deltage på SAGA´s andre aktiviteter – link SAGA http://www.saga-sport.dk – stadig til samme pris.

Nye medlemmer vil i første omgang skulle melde sig ind i Sportsklubben 2000, og efterfølgende blive overflyttet til SAGA. Overgangen til SAGA og et nyt medlemssystem bliver smidigt og let, og vi håber, at alle er med på ideen – nye som gamle medlemmer.

Sportsklubben 2000 er rigtig glade for, at det sidste års arbejde ikke har været forgæves, og vi glæder os meget til at blive en del af SAGA, og deres i forvejen alsidige aktivitetstilbud.

Seneste nyheder